Nordic Collagen Bovine

Nordic Collagen Bovine


Fremstillet i Danmark

EAN nr: 5713559200719

Varenr: 50719

Opbevaring: tørt ikke for varmt

Nettovægt: 300g

Kolli: 6 stk


Vejl udsalgspris: 279,00


Ingrediensliste:


Hydroliseret collagen (bovine) 


Energi                                     1530kJ / 364kcal

Fedt                                                                0,0g
heraf mættede fedtsyrer                             0,0g
Kulhydrater                                                   0,0g
heraf sukkerarter                                         0,0g
Protein                                                         90,0g
Salt                                                                  0,5g

Brugsvejledning:


Nordic Collagen Bovine indeholder hydroliserede collagenpeptider og råmaterialerne kommer fra naturlige bovineprodukter. Produktet er let opløseligt i både kolde og varme drikke og er smagsneutralt.


1 servering: 2 tsk. (ca 5g) blandes i 150ml vand, juice, kaffe mm en gang dagligt. 1 portion indeholder 4.500mg collagen


Opbevaring tørt og køligt. Ikke sammen med stærkt lugtende varer. Pakket i Danmark. Bedst før - ofte god efter. Se emballage. 

Øvrige fakta:


Nordic Collagen Bovine er hydroliserede collagenpeptider fra VERISOL. VERISOL er specialister indenfor forædling af bla. collagen og har ekstremt høje standarder ift rensning. Det giver et rent collagenprodukt der let opløses i væsker og samtidig er helt smagsneutralt. Lugt og bismag i et collagenprodukt er en god indikator for hvor rent eller urent det færdige produkt er. Når du vælger collagenprodukter fra Nordic Collagen er du sikret noget af det yperste på markedet og vi arbejder løbende på udvikling og forbedring af vore produkter.


Collagen er helt essentielt protein for kroppen. Det findes i alle dele af kroppen som hud, sener, brusk, bindevæv, hår mm. og er en af de vigtigste byggesten. Kroppens evne til at producerer collagen falder med alderen, især efter 30 års alderen. De mest synlige tegn, er hudens andel af collagen. Det kommer til udtryk ved mindre smidig hud og flere rynker.  Da collagen danner bindevæv i alle dele af kroppen bør man også være opmærksom på den ikke synlige aldring af kroppen.


Nordic Collagen Bovine indeholder både Type 1 og Type 3 collagen. Type 1 giver bla. struktur til hud, knogler, sener, brusk mm og Type 3 collagen giver struktur til bla. muskler, organer og blodårer. At et collagen er hydrolyseret betyder at det er nedbrudt i mindre elementer kaldet peptider. Hydrolyseret collagen er lettere for kroppen at optage, opløse og fordøje. Helt afgørende for et godt resultat er at produktet er så rent som muligt. Et rent pulver er lugt- og smagsneutralt og let at opløse i kolde drikke. I en kop varm kaffe kan selv et dårligt collagenpulver opløses.

Varestamkort Nordic Collagen Bovine, 300g, ca 60 portioner. Varenr: 50719Data er opdateret oktober 2022